30 Minutes With

Wednesday, January 28

11:00am 30 MINS WITH: David Royle, Smithsonian Channel (11:00am - 11:30am)

GEORGETOWN EAST

30 MINS WITH: Elvia Van Es Oliva, TLC (11:00am - 11:30am)

JEFFERSON WEST

30 MINS WITH: Ross Babbit, Travel Channel (11:00am - 11:30am)

JEFFERSON EAST

11:45am 30 MINS WITH: David Eilenberg, TBS (11:45am - 12:15pm)

GEORGETOWN EAST

30 MINS WITH: Brad Kohlenstein, Science Channel (11:45am - 12:15pm)

JEFFERSON EAST

30 MINS WITH: Amy Entelis, CNN (11:45am - 12:15pm)

JEFFERSON WEST

12:30pm 30 MINS WITH: Jill Holmes, VH1 (12:30pm - 1:00pm)

JEFFERSON WEST

30 MINS WITH: Heather Olander, Syfy Network (12:30pm - 1:00pm)

JEFFERSON EAST

30 MINS WITH: Courtney White, HGTV, DIY Network & Great American Country (12:30pm - 1:00pm)

GEORGETOWN EAST

2:30pm 30 MINS WITH: Nicole DeFusco, Sundance TV (2:30pm - 3:00pm)

GEORGETOWN EAST

30 MINS WITH: Mariana Flynn, Lifetime (2:30pm - 3:00pm)

JEFFERSON WEST

30 MINS WITH: Elaine Frontain-Bryant, History (2:30pm - 3:00pm)

JEFFERSON EAST

30 MINS WITH: Christy Dees, Bravo (2:30pm - 3:00pm)

GEORGETOWN WEST

3:15pm 30 MINS WITH: Elliot Jacobson, RLTV (3:15pm - 3:45pm)

JEFFERSON WEST

30 MINS WITH: Lesley Goldman, truTV (3:15pm - 3:45pm)

JEFFERSON EAST

30 MINS WITH: David Stefanou, WE tv (3:15pm - 3:45pm)

GEORGETOWN WEST

30 MINS WITH: Jessica Sebastian, USA Network (3:15pm - 3:45pm)

GEORGETOWN EAST

4:00pm 30 MINS WITH: Andy Berg, Animal Planet (4:00pm - 4:30pm)

GEORGETOWN EAST

30 MINS WITH: Joe Livecchi, CMT (4:00pm - 4:30pm)

JEFFERSON EAST

30 MINS WITH: Matt Shanfield, Oxygen (4:00pm - 4:30pm)

GEORGETOWN WEST

4:45pm 30 MINS WITH: Janet Han Vissering, Nat Geo WILD (4:45pm - 5:15pm)

JEFFERSON WEST

30 MINS WITH: Damla Dogan, E! (4:45pm - 5:15pm)

GEORGETOWN EAST

30 MINS WITH: Mike Sorensen, Discovery Channel (4:45pm - 5:15pm)

GEORGETOWN WEST

30 MINS WITH: Paul Adler, Pop (4:45pm - 5:15pm)

JEFFERSON EAST

Thursday, January 29

11:00am 30 MINS WITH: Matt Hanna, Esquire Network (11:00am - 11:30am)

JEFFERSON WEST

30 MINS WITH: Shelly Tatro, A&E (11:00am - 11:30am)

GEORGETOWN EAST

11:45am 30 MINS WITH: Laura Fleury, LMN (11:45am - 12:15pm)

GEORGETOWN EAST

30 MINS WITH: Jason Sarlanis, ABC (11:45am - 12:15pm)

JEFFERSON WEST

30 MINS WITH: Andrew Schechter, Food Network and Cooking Channel (11:45am - 12:15pm)

JEFFERSON EAST

12:30pm 30 MINS WITH: Christy Spitzer, Pivot (12:30pm - 1:00pm)

JEFFERSON EAST

30 MINS WITH: Julie Meisner Eagle, Discovery Life (12:30pm - 1:00pm)

GEORGETOWN EAST

30 MINS WITH: Justin Rosenblatt, The CW (12:30pm - 1:00pm)

JEFFERSON WEST

2:30pm 30 MINS WITH: Nicole Reed, National Geographic Channel (2:30pm - 3:00pm)

GEORGETOWN EAST

30 MINS WITH: Kenda Greenwood, MTV (2:30pm - 3:00pm)

JEFFERSON WEST

30 MINS WITH: Sarah Davies, Discovery Family Channel (2:30pm - 3:00pm)

GEORGETOWN WEST

30 MINS WITH: Andrea Wishom, OWN: Oprah Winfrey Network/Harpo Studios (2:30pm - 3:00pm)

JEFFERSON EAST

3:15pm 30 MINS WITH: Donald Thoms, PBS (3:15pm - 3:45pm)

GEORGETOWN EAST

30 MINS WITH: Hayley Lozitsky, Spike (3:15pm - 3:45pm)

JEFFERSON EAST

30 MINS WITH: Brandon Riegg, NBC and Universal Television (3:15pm - 3:45pm)

GEORGETOWN WEST

30 MINS WITH: Sara Helman, Destination America (3:15pm - 3:45pm)

JEFFERSON WEST

4:00pm 30 MINS WITH: Hamish Mykura, National Geographic International (4:00pm - 4:30pm)

GEORGETOWN WEST

30 MINS WITH: Charlie Jordan Brookins, BET (4:00pm - 4:30pm)

GEORGETOWN EAST

30 MINS WITH: David Schiff, GSN (4:00pm - 4:30pm)

JEFFERSON EAST

30 MINS WITH: Gena McCarthy, FYI (4:00pm - 4:30pm)

JEFFERSON WEST

Friday, January 30

10:30am 30 MINS WITH: Steven Cheskin, ReelzChannel (10:30am - 11:00am)

GEORGETOWN WEST

30 MINS WITH: Nicholas Oakley-Tilley, HLN (10:30am - 11:00am)

GEORGETOWN EAST

Friday, January 30

3:15pm 30 MINS WITH: Sara Burns, American Heroes Channel (3:15pm - 3:45pm)

JEFFERSON EAST

™ Realscreen is a trademark of Brunico Communications Ltd.
™ Realscreen Summit title, tagline and logo are trademarks of, and the events are produced by Brunico Marketing Inc.
View our privacy policy: http://www.brunico.com/privacy/