MONDAY, JANUARY 27 - THURSDAY, JANUARY 30
SHERATON NEW ORLEANS
Marriott Marquis | Washington, DC | Sunday, January 28 – Wednesday, January 31, 2020

Agenda

Agenda is subject to change.

You are not currently viewing the most recent Realscreen Summit. Go to Realscreen Summit 2022.


30 Minutes With

Monday, January 27

11:30am 30 Minutes With: Cynthia Fenneman, American Public Television & Create TV (11:30am - 12:00pm)

Bayside B

30 Minutes With: Wayne Sampson, USA Network/Syfy (11:30am - 12:00pm)

Bayside C

30 Minutes With: Jenna Rosa, Bravo (11:30am - 12:00pm)

Edgewood A/B

1:30pm 30 Minutes With: Amy Savitsky, HISTORY (1:30pm - 2:00pm)

Bayside C

30 Minutes With: Marisa Levy, BET Networks (1:30pm - 2:00pm)

Bayside B

30 Minutes With: Christian Barcellos, CNBC (1:30pm - 2:00pm)

Edgewood A/B

2:30pm 30 Minutes With: Devin Cheema, CuriosityStream (2:30pm - 3:00pm)

Bayside C

30 Minutes With: Toby Faulkner, Facebook Watch (2:30pm - 3:00pm)

Edgewood A/B

Tuesday, January 28

11:15am 30 Minutes With: Danny Horan, Channel 4 (11:15am - 11:45am)

Bayside A

30 Minutes With: Alex Piper, YouTube (11:15am - 11:45am)

Bayside B

30 Minutes With: Charlie Parsons, National Geographic (11:15am - 11:45am)

Bayside C

30 Minutes With: David Lee, Motor Trend Network (11:15am - 11:45am)

Edgewood A/B

12:30pm 30 Minutes With: Angela Molloy, WEtv (12:30pm - 1:00pm)

Bayside B

30 Minutes With: Joseph Schneier, Discovery Channel (12:30pm - 1:00pm)

Bayside C

30 Minutes With: Mark Levine, Magnolia Network (12:30pm - 1:00pm)

Edgewood A/B

2:45pm 30 Minutes With: Rob Bagshaw, Nickelodeon (2:45pm - 3:15pm)

Bayside B

30 Minutes With: Rachel Smith, E! Entertainment (2:45pm - 3:15pm)

Bayside C

30 Minutes With: Winona Meringolo, Investigation Discovery (2:45pm - 3:15pm)

Edgewood A/B

Wednesday, January 29

11:15am 30 Minutes With: Jon Adler, CNN (11:15am - 11:45am)

Bayside C

30 Minutes With: Carlyn Staudt, Love Nature (11:15am - 11:45am)

Edgewood A/B

12:30pm 30 Minutes With: Meghan Cassin, Nat Geo WILD (12:30pm - 1:00pm)

Bayside B

30 Minutes With: Jennifer Gordon, TLC (12:30pm - 1:00pm)

Bayside C

30 Minutes With: Rob Swartz, Reelz Channel (12:30pm - 1:00pm)

Edgewood A/B

2:45pm 30 Minutes With: Susan Henry, TV One (2:45pm - 3:15pm)

Bayside C

30 Minutes With: Todd Weiser, Food Network & Cooking Channel (2:45pm - 3:15pm)

Bayside B

30 Minutes With: David Royle, Smithsonian Channel (2:45pm - 3:15pm)

Edgewood A/B

30 Minutes With: Joe Sungkur, FOX Entertainment (2:45pm - 3:15pm)

Bayside A

Event Menu

Brand Menu