MONDAY, JANUARY 27 - THURSDAY, JANUARY 30
SHERATON NEW ORLEANS
Marriott Marquis | Washington, DC | Sunday, January 28 – Wednesday, January 31, 2020

Grid

Agenda is subject to change.

You are not currently viewing the most recent Realscreen Summit. Go to Realscreen Summit 2021.


30 Minutes With

Monday, January 27

  Grand Ballroom A/B Grand Ballroom C/D/E Bayside A Bayside B Bayside C Edgewood A/B Rhythms I Rhythms II & III Rodrigue Gallery Napoleon Ballroom
11:30 AM
30 Minutes With: Jenna Rosa, Bravo (11:30am - 12:00pm)

Edgewood A/B

11:45 AM
12:00 PM
12:15 PM
12:30 PM
12:45 PM
1:00 PM
1:15 PM
1:30 PM
30 Minutes With: Amy Savitsky, HISTORY (1:30pm - 2:00pm)

Bayside C

30 Minutes With: Christian Barcellos, CNBC (1:30pm - 2:00pm)

Edgewood A/B

1:45 PM
2:00 PM
2:15 PM
2:30 PM
2:45 PM

Tuesday, January 28

  Grand Ballroom A/B Grand Ballroom C/D/E Bayside A Bayside B Bayside C Edgewood A/B Rhythms I Rhythms II & III Rodrigue Gallery Napoleon Ballroom
11:15 AM
30 Minutes With: Danny Horan, Channel 4 (11:15am - 11:45am)

Bayside A

30 Minutes With: Alex Piper, YouTube (11:15am - 11:45am)

Bayside B

30 Minutes With: David Lee, Motor Trend Network (11:15am - 11:45am)

Edgewood A/B

11:30 AM
11:45 AM
12:00 PM
12:15 PM
12:30 PM
30 Minutes With: Angela Molloy, WEtv (12:30pm - 1:00pm)

Bayside B

12:45 PM
1:00 PM
1:15 PM
1:30 PM
1:45 PM
2:00 PM
2:15 PM
2:30 PM
2:45 PM
3:00 PM

Wednesday, January 29

  Grand Ballroom A/B Grand Ballroom C/D/E Bayside A Bayside B Bayside C Edgewood A/B Rhythms I Rhythms II & III Rodrigue Gallery Napoleon Ballroom
11:15 AM
30 Minutes With: Jon Adler, CNN (11:15am - 11:45am)

Bayside C

30 Minutes With: Carlyn Staudt, Love Nature (11:15am - 11:45am)

Edgewood A/B

11:30 AM
11:45 AM
12:00 PM
12:15 PM
12:30 PM
30 Minutes With: Jennifer Gordon, TLC (12:30pm - 1:00pm)

Bayside C

30 Minutes With: Rob Swartz, Reelz Channel (12:30pm - 1:00pm)

Edgewood A/B

12:45 PM
1:00 PM
1:15 PM
1:30 PM
1:45 PM
2:00 PM
2:15 PM
2:30 PM
2:45 PM
30 Minutes With: Susan Henry, TV One (2:45pm - 3:15pm)

Bayside C

3:00 PM

 


Event Menu

Brand Menu