MONDAY, JANUARY 28 - THURSDAY, JANUARY 31
SHERATON NEW ORLEANS
Marriott Marquis | Washington, DC | Sunday, January 28 – Wednesday, January 31, 2019

Grid

You are not currently viewing the most recent Realscreen Summit. Go to Realscreen Summit 2021.


Sunday, January 27

  Fuse 1 Fuse 2 Grand Ballroom E Blue Ant International Blue Ant Studios Blue Ant International 2 Blue Ant Studios 2 Rhythms I Rhythms II & III Waterbury Napoleon Ballroom
5:00 PM
5:15 PM
5:30 PM
5:45 PM

Monday, January 28

  Fuse 1 Fuse 2 Grand Ballroom E Blue Ant International Blue Ant Studios Blue Ant International 2 Blue Ant Studios 2 Rhythms I Rhythms II Waterbury Napoleon Ballroom
8:00 AM
New to the Summit Tour (8:00am - 8:45am)

Fuse 2

8:15 AM
8:30 AM
8:45 AM
9:00 AM
9:15 AM
9:30 AM
9:45 AM
10:00 AM
10:15 AM
30 Minutes With Carlyn Staudt, Love Nature (10:15am - 10:45am)

Blue Ant Studios

30 Minutes With Winona Meringolo, Investigation Discovery (10:15am - 10:45am)

Blue Ant International 2

30 Minutes With Jennifer McGovern, Fuse Media (10:15am - 10:45am)

Blue Ant Studios 2

10:30 AM
10:45 AM
11:00 AM
NETWORKING COFFEE BREAK (11:00am - 11:15am)
11:15 AM
Trendwatch: Podcast to Broadcast (11:15am - 12:15pm)

Fuse 2

Meet an Expert - Distributors (11:15am - 12:15pm)

Waterbury

11:30 AM
Meet a Mentor: Sara Geater, All3Media (11:30am - 12:15pm)

Grand Ballroom E

30 Minutes With Kate Presutti, Quibi (11:30am - 12:00pm)

Blue Ant International

30 Minutes With Mioshi Hill, Lifetime (11:30am - 12:00pm)

Blue Ant International 2

30 Minutes With Gold Morgan, TV One (11:30am - 12:00pm)

Blue Ant Studios 2

11:45 AM
12:00 PM
12:15 PM
12:30 PM
12:45 PM
1:00 PM
1:15 PM
1:30 PM
Meet an Expert - Agents (1:30pm - 2:30pm)

Waterbury

1:45 PM
2:00 PM
30 Minutes With Eliot Goldberg, AMC & SundanceTV (2:00pm - 2:30pm)

Blue Ant International

30 Minutes With Tori Socha, Paramount Network (2:00pm - 2:30pm)

Blue Ant Studios

30 Minutes With Stephanie Steele, Oxygen (2:00pm - 2:30pm)

Blue Ant International 2

30 Minutes With Laura Fleury, A+E Networks (2:00pm - 2:30pm)

Blue Ant Studios 2

2:15 PM
2:30 PM
NETWORKING COFFEE BREAK (2:30pm - 2:45pm)
2:45 PM
What Now? What Next? (2:45pm - 3:45pm)

Fuse 2

3:00 PM
3:15 PM
3:30 PM
3:45 PM
NETWORKING BREAK (3:45pm - 4:00pm)
4:00 PM
4:15 PM
4:30 PM
4:45 PM
5:00 PM
5:15 PM
Second Line Parade (5:15pm - 6:00pm)
5:30 PM
5:45 PM
6:00 PM
6:15 PM
6:30 PM
6:45 PM
7:00 PM
7:15 PM
7:30 PM
7:45 PM
8:00 PM

Tuesday, January 29

  Fuse 1 Fuse 2 Grand Ballroom E Blue Ant International Blue Ant Studios Blue Ant International 2 Blue Ant Studios 2 Rhythms I Rhythms II & III Waterbury Napoleon Ballroom
8:00 AM
8:15 AM
Reality of Mindfulness (8:15am - 9:15am)

Fuse 2

Coffee + Commissioners (8:15am - 9:15am)

Waterbury

8:30 AM
8:45 AM
9:00 AM
9:15 AM
9:30 AM
9:45 AM
10:00 AM
10:15 AM
10:30 AM
NETWORKING COFFEE BREAK (10:30am - 10:45am)
10:45 AM
Speed Pitching One (10:45am - 11:45am)

Rhythms II & III

11:00 AM
11:15 AM
30 Minutes With David Stefanou, WE TV (11:15am - 11:45am)

Blue Ant International

30 Minutes With David Royle, Smithsonian Channel (11:15am - 11:45am)

Blue Ant Studios

30 Minutes With Jay James, Game Show Network (11:15am - 11:45am)

Blue Ant International 2

30 Minutes With Matt Butler, Travel Channel (11:15am - 11:45am)

Blue Ant Studios 2

11:30 AM
11:45 AM
NETWORKING BREAK (11:45am - 12:00pm)
12:00 PM
Fighting the Brain Drain (12:00pm - 1:00pm)

Fuse 2

12:15 PM
Meet a Mentor: Stephanie Drachkovitch, 44 Blue (12:15pm - 1:00pm)

Grand Ballroom E

12:30 PM
30 Minutes With Jenny Ramirez, TBS & TNT (12:30pm - 1:00pm)

Blue Ant International

30 Minutes With Steve Burns, CuriosityStream (12:30pm - 1:00pm)

Blue Ant Studios

30 Minutes With Timothy Kuryak, UP TV (12:30pm - 1:00pm)

Blue Ant International 2

30 Minutes With Ben Relles, YouTube Originals (12:30pm - 1:00pm)

Blue Ant Studios 2

12:45 PM
1:00 PM
1:15 PM
Luncheon Roundtables (1:15pm - 2:30pm)

Waterbury

1:30 PM
1:45 PM
2:00 PM
2:15 PM
2:30 PM
2:45 PM
Meet a Mentor: Thom Beers, BoBCat (2:45pm - 3:30pm)

Grand Ballroom E

30 Minutes With Rachel Brill, Epix (2:45pm - 3:15pm)

Blue Ant International

30 Minutes With Wayne Sampson, Syfy & USA Network (2:45pm - 3:15pm)

Blue Ant Studios

30 Minutes With Howard Swartz, Discovery Channel (2:45pm - 3:15pm)

Blue Ant International 2

3:00 PM
3:15 PM
3:30 PM
NETWORKING COFFEE BREAK (3:30pm - 3:45pm)
3:45 PM
The Agent’s-eye View (3:45pm - 4:45pm)

Fuse 2

Speed Pitching Two (3:45pm - 4:45pm)

Rhythms II & III

4:00 PM
4:15 PM
4:30 PM
4:45 PM
5:00 PM
Cocktails With Seth Goolnik, Snapchat (5:00pm - 6:00pm)

Blue Ant International

Cocktails With Marc Juris, WE tv (5:00pm - 6:00pm)

Blue Ant Studios

Cocktails With Marc Etkind, Science Channel (5:00pm - 6:00pm)

Blue Ant International 2

Cocktails With Mary Donahue, History Channel (5:00pm - 6:00pm)

Blue Ant Studios 2

5:15 PM
5:30 PM
5:45 PM
6:00 PM
6:15 PM
6:30 PM
6:45 PM
7:00 PM
7:15 PM
7:30 PM
7:45 PM
8:00 PM

Wednesday, January 30

  Fuse 1 Fuse 2 Grand Ballroom E Blue Ant International Blue Ant Studios Blue Ant International 2 Blue Ant Studios 2 Rhythms I Rhythms II & III Waterbury Napoleon Ballroom
8:00 AM
8:15 AM
Coffee + Commissioners (8:15am - 9:15am)

Waterbury

8:30 AM
8:45 AM
9:00 AM
9:15 AM
9:30 AM
Streamer Wars: AVOD Strikes Back (9:30am - 10:30am)

Fuse 1

9:45 AM
10:00 AM
10:15 AM
10:30 AM
NETWORKING COFFEE BREAK (10:30am - 10:45am)
10:45 AM
Trendwatch: Factual Comes Alive! (10:45am - 11:45am)

Fuse 2

Speed Pitching Three (10:45am - 11:45am)

Rhythms II & III

11:00 AM
11:15 AM
30 Minutes With Loren Ruch, HGTV (11:15am - 11:45am)

Blue Ant International

30 Minutes With Kurt Tondorf, Animal Planet (11:15am - 11:45am)

Blue Ant Studios

30 Minutes With Patrick Moses, Viceland (11:15am - 11:45am)

Blue Ant International 2

30 Minutes With Sahara Bushue, NBC (11:15am - 11:45am)

Blue Ant Studios 2

11:30 AM
11:45 AM
NETWORKING BREAK (11:45am - 12:00pm)
12:00 PM
50 Shades of Premium (12:00pm - 1:00pm)

Fuse 2

Meet a Mentor: Jenny Daly, Critical Content Studios (12:00pm - 12:45pm)

Grand Ballroom E

12:15 PM
12:30 PM
30 Minutes With Neil Regan, Food Network (12:30pm - 1:00pm)

Blue Ant International

30 Minutes With Sara Helman, TLC (12:30pm - 1:00pm)

Blue Ant Studios

30 Minutes With Beth Hoppe, ABC News (12:30pm - 1:00pm)

Blue Ant International 2

30 Minutes With Janet Han Vissering, Nat Geo WILD (12:30pm - 1:00pm)

Blue Ant Studios 2

12:45 PM
1:00 PM
1:15 PM
Luncheon Roundtables (1:15pm - 2:30pm)

Waterbury

1:30 PM
1:45 PM
2:00 PM
2:15 PM
2:30 PM
Content Without Borders (2:30pm - 3:30pm)

Fuse 2

Pitching Partners (2:30pm - 3:30pm)

Rhythms II & III

2:45 PM
30 Minutes With David Lee, Motor Trend Group (2:45pm - 3:15pm)

Blue Ant Studios

30 Minutes With Rob Swartz, Reelzchannel (2:45pm - 3:15pm)

Blue Ant International 2

30 Minutes With Leela Pon, E! (2:45pm - 3:15pm)

Blue Ant Studios 2

3:00 PM
3:15 PM
3:30 PM
NETWORKING COFFEE BREAK (3:30pm - 3:45pm)
3:45 PM
4:00 PM
30 Minutes With Jon Sinclair, OWN (4:00pm - 4:30pm)

Blue Ant International 2

30 Minutes With Charlie Parsons, National Geographic (4:00pm - 4:30pm)

Blue Ant Studios 2

4:15 PM
4:30 PM
4:45 PM
NETWORKING BREAK (4:45pm - 5:00pm)
5:00 PM
5:15 PM
5:30 PM
5:45 PM

Thursday, January 31

  Fuse 1 Fuse 2 Grand Ballroom E Blue Ant International Blue Ant International 2 Blue Ant Studios Blue Ant Studios 2 Rhythms I Rhythms II & III Waterbury Napoleon Ballroom
8:00 AM
8:15 AM
8:30 AM
8:45 AM
9:00 AM
9:15 AM
9:30 AM
9:45 AM
10:00 AM
10:15 AM
10:30 AM
10:45 AM
NETWORKING COFFEE BREAK (10:45am - 11:00am)
11:00 AM
The Doc Boom: Can It Last? (11:00am - 12:00pm)

Fuse 2

11:15 AM
11:30 AM
11:45 AM

 


Event Menu

Brand Menu