Your health comes first, and meaningful measures will be enforced to keep you safe. Learn more.

MONDAY, JANUARY 27 - THURSDAY, JANUARY 30
SHERATON NEW ORLEANS
Marriott Marquis | Washington, DC | Sunday, January 28 – Wednesday, January 31, 2022

Agenda

RSS Lite

Monday, February 7

9:00am Delegate Lounge (9:00am - 11:59pm)
11:30am Speed Networking (11:30am - 12:00pm)
12:00pm Keynote Conversation & Legacy Award Presentation: Stanley Nelson (12:00pm - 1:00pm)
2:00pm 30 Minutes With: Sara Helman, TLC (2:00pm - 2:30pm)
3:30pm 30 Minutes With: Kristina Edwards, TBS/TNT/truTV (3:30pm - 4:00pm)
4:00pm Propelling the Format Business (4:00pm - 5:00pm)

Wednesday, February 9

12:00am Delegate Lounge (12:00am - 5:00pm)
11:30am Speed Networking (11:30am - 12:00pm)
12:00pm 30 Minutes With: Sam Linton, Blue Ant Media (12:00pm - 12:30pm)
1:30pm 30 Minutes With: Meghan Cassin, Magnolia Network (1:30pm - 2:00pm)
3:00pm 30 Minutes With: James DuBose, Fox Soul (3:00pm - 3:30pm)
4:00pm Say Goodbye, Say Hello (4:00pm - 5:00pm)

Thursday, February 10

12:00am Delegate Lounge (12:00am - 11:59pm)
11:30am Speed Networking (11:30am - 12:00pm)
12:00pm 30 Minutes With: Blake Levin, NBCUniversal Television & Streaming (Documentary) (12:00pm - 12:30pm)
1:30pm 30 Minutes With: Winona Meringolo, Investigation Discovery (1:30pm - 2:00pm)
4:00pm FAST Forward (4:00pm - 5:00pm)

Friday, February 11

12:00am Delegate Lounge (12:00am - 11:59pm)
11:30am Speed Networking (11:30am - 12:00pm)
12:00pm DIALOG/Putting authenticity first (12:00pm - 1:00pm)
2:00pm 30 Minutes With: Dane Joseph, Hulu (2:00pm - 2:30pm)
3:30pm 30 Minutes With: Julie Meisner-Eagle, Travel Channel (3:30pm - 4:00pm)

Event Menu

Brand Menu