MARRIOTT MARQUIS | WASHINGTON, DC | SUNDAY, JANUARY 28 – WEDNESDAY, JANUARY 31, 2018
Marriott Marquis | Washington, DC | Sunday, January 28 – Wednesday, January 31, 2018

Agenda

You are not currently viewing the most recent Realscreen Summit. Go to Realscreen Summit 2021.


Sunday, January 28

8:00am Registration Opens 8:00 AM - 7:00 PM (8:00am - 8:45am) DELEGATES' LOUNGE - LEVEL M2 (OPEN 8:00 AM - 6:00 PM) (8:00am - 6:00pm)

Marquis Ballroom

9:00am MASTER CLASS: Social Media and The Three Cs: Content, Connection, Community (9:00am - 10:45am)

Salon C

New to the Summit Tour (9:00am - 9:45am)

Salon I

10:00am Networking Made Easy (10:00am - 10:45am)

Salon I

10:45am MASTER CLASS NETWORKING COFFEE BREAK (10:45am - 11:00am)
11:00am MASTER CLASS: New Buyers, New Mandates - Upping Your Pitching Game (11:00am - 12:45pm)

Salon C

Speed Networking One - Lifestyle and Reality (11:00am - 12:00pm)

Supreme Court

Speed Networking Two - History/Science/Natural History/Travel & Exploration (11:00am - 12:00pm)

Monument

12:45pm LUNCH (Delegates' Lounge (M2), Level M1) (12:45pm - 2:00pm) MASTER CLASS LUNCH (Salon D) (12:45pm - 2:00pm)

Salon C

2:00pm MASTER CLASS: The More You Know - Structuring & Identifying Your Worker... (2:00pm - 3:45pm)

Salon C

Meet an Expert - Distributors (2:00pm - 3:00pm)

Chinatown

2:15pm 30 Minutes With Carlyn Staudt, Love Nature (2:15pm - 2:45pm)

Capitol

30 Minutes With Loren Ruch, HGTV & DIY Network (2:15pm - 2:45pm)

Congress

30 Minutes With Cynthia Fenneman, American Public Television & Create TV (2:15pm - 2:45pm)

Mint

3:15pm 30 Minutes With Tolani Holmes, MTV + VH1 (3:15pm - 3:45pm)

Congress

30 Minutes With Winona Meringolo, Investigation Discovery (3:15pm - 3:45pm)

Mint

30 Minutes With Steve Burns, CuriosityStream (3:15pm - 3:45pm)

Capitol

3:45pm MASTER CLASS NETWORKING COFFEE BREAK (3:45pm - 4:00pm) Meet an Expert - Agents (3:45pm - 4:45pm)

Chinatown

4:15pm 30 Minutes With Courtney White, Food Network & Travel Channel (4:15pm - 4:45pm)

Capitol

30 Minutes With Hamish Mykura, National Geographic Intl (4:15pm - 4:45pm)

Congress

30 Minutes With Brie Miranda Bryant, Lifetime (4:15pm - 4:45pm)

Mint

30 Minutes With Zara Frankel, PBS (4:15pm - 4:45pm)

Treasury

4:45pm NETWORKING BREAK (4:45pm - 5:00pm)
5:00pm Trendwatch: Tuning Up Music Competitions (5:00pm - 6:00pm)

Salon I

6:00pm Extreme Reach Crew Services Welcome Cocktail (Level 2 - Mezzanine) (6:00pm - 7:00pm)

Monday, January 29

8:00am Registration Opens 8:00 AM - 6:00 PM (8:00am - 8:30am) DELEGATES' LOUNGE - LEVEL M2 (OPEN 8:00 AM - 6:00 PM) (8:00am - 6:00pm)

Marquis Ballroom

8:15am Coffee + Commissioners (8:15am - 9:15am)

Chinatown

8:30am CONTINENTAL BREAKFAST (8:00AM - 10:00AM - Delegates' Lounge (M2)) (8:30am - 9:30am)
9:30am 20th Anniversary Legacy Award Presentation: David Lyle (9:30am - 9:45am)

Salon L

9:45am Pressure Points: Making the Model Work (9:45am - 11:00am)

Salon L

11:00am NETWORKING COFFEE BREAK (11:00am - 11:15am)
11:15am Speed Pitching One (11:15am - 12:15pm)

Ledroit/Shaw

Trendwatch: OTT Evolution (11:15am - 12:15pm)

Salon C

Acquisitions and Copros: Trends and Takeaways (11:15am - 12:15pm)

Salon I

11:30am Meet a Mentor: Jonathan Murray, Bunim/Murray Productions (11:30am - 12:15pm)

Capitol

30 Minutes With David Royle, Smithsonian Channel (11:30am - 12:00pm)

Congress

12:15pm LUNCH (Delegates' Lounge (M2), Level M1, Level 2 (Mezzanine)) (12:15pm - 1:30pm) Luncheon Roundtables (12:15pm - 1:30pm)

Chinatown

1:30pm Unscripted and Unprepared with Legacy Award Recipient Jonathan Murray (1:30pm - 2:30pm)

Salon L

1:45pm 30 Minutes With Laura Fleury, A+E International (1:45pm - 2:15pm)

Capitol

30 Minutes With: Amy Entelis, CNN (1:45pm - 2:15pm)

Congress

2:30pm NETWORKING BREAK (2:30pm - 2:45pm)
2:45pm Speed Pitching Two (2:45pm - 3:45pm)

Ledroit/Shaw

Real Talk: Redefining Relevance - What Success Looks Like in a... (2:45pm - 3:45pm)

Salon L

3:00pm Meet a Mentor: Drew Tappon, 495 Productions (3:00pm - 3:45pm)

Capitol

30 Minutes With Jason Sarlanis, TLC (3:00pm - 3:30pm)

Congress

3:45pm NETWORKING COFFEE BREAK (3:45pm - 4:00pm)
4:00pm 20th Anniversary Legacy Award + Keynote: Sheila Nevins, HBO Documentary Films (4:00pm - 5:00pm)

Salon L

5:00pm Cocktails With: Toby Faulkner, Facebook (5:00pm - 6:00pm)

Capitol

Cocktails With: Allison Page, Scripps Networks Interactive (5:00pm - 6:00pm)

Congress

Cocktails With Chris Rantamaki, Discovery Channel (5:00pm - 6:00pm)

Mint

Cocktails With Elaine Frontain Bryant, A&E (5:00pm - 6:00pm)

Treasury

9:00pm Official 20th Anniversary Opening Party at the Smithsonian American Art Museum-National Portrait... (9:00pm - 10:00pm)

Tuesday, January 30

8:00am Registration Opens 8:00 AM - 7:00 PM (8:00am - 8:15am) DELEGATES' LOUNGE - LEVEL M2 (OPEN 8:00 AM - 7:00 PM) (8:00am - 7:00pm)

Marquis Ballroom

8:15am CONTINENTAL BREAKFAST (8:00AM - 10:00AM - Delegates' Lounge (M2)) (8:15am - 9:30am) Coffee + Commissioners (8:15am - 9:15am)

Chinatown

9:30am The Business of Unscripted: A Global View (9:30am - 10:30am)

Salon L

10:30am NETWORKING COFFEE BREAK (10:30am - 10:45am)
10:45am Speed Pitching Three (10:45am - 11:45am)

Ledroit/Shaw

View from the Corner Office (10:45am - 11:45am)

Salon I

Small Companies, Big Ideas (10:45am - 11:45am)

Salon C

11:30am 30 Minutes With Rachel Smith, Bravo (11:30am - 12:00pm)

Capitol

30 Minutes With Kurt Tondorf, Animal Planet (11:30am - 12:00pm)

Congress

30 Minutes With Nomi Ernst Leidner, Viceland (11:30am - 12:00pm)

Mint

11:45am NETWORKING BREAK (11:45am - 12:00pm)
12:00pm Unscripted: The Shocking Truth (12:00pm - 1:00pm)

Salon I

Crime Time: The Evolution of a Genre (12:00pm - 1:00pm)

Salon C

12:15pm Meet a Mentor: Jane Root, Nutopia (12:15pm - 1:00pm)

Capitol

30 Minutes With Janet Han Vissering, Nat Geo WILD (12:15pm - 12:45pm)

Congress

30 Minutes With Jennifer Wagman, History Channel (12:15pm - 12:45pm)

Mint

30 Minutes With Kate Gold, Scripps Lifestyle Studios (12:15pm - 12:45pm)

Treasury

1:00pm LUNCH (Delegates' Lounge (M2), Level M1, Level 2 (Mezzanine)) (1:00pm - 2:15pm) Luncheon Roundtables (1:00pm - 2:15pm)

Chinatown

2:15pm The Deep Development Data Dive (2:15pm - 3:15pm)

Salon C

Reality Check: After #MeToo, What Now? (2:15pm - 3:15pm)

Salon I

Pitching Partners (2:15pm - 3:15pm)

Ledroit/Shaw

2:30pm 30 Minutes With Endyia Kinney-Sterns, BET (2:30pm - 3:00pm)

Capitol

30 Minutes With David Stefanou, WE TV (2:30pm - 3:00pm)

Congress

30 Minutes With Rob Swartz, Reelzchannel (2:30pm - 3:00pm)

Mint

30 Minutes With Damla Dogan, E! Entertainment (2:30pm - 3:00pm)

Treasury

3:15pm NETWORKING COFFEE BREAK (3:15pm - 3:30pm)
3:30pm To Tell the Truth: The Intersection of Non-Fiction and News (3:30pm - 4:30pm)

Salon C

Realscreen's Diversity & Inclusion Award Presentation & Case Study (3:30pm - 4:30pm)

Salon I

3:45pm Meet a Mentor: Abby Greensfelder, Half Yard Productions (3:45pm - 4:30pm)

Capitol

30 Minutes With Taj Paxton, Logo (3:45pm - 4:15pm)

Congress

30 Minutes With Josh Berkley, Velocity (3:45pm - 4:15pm)

Mint

30 Minutes With Andie Beckerman, Syfy/USA Network (3:45pm - 4:15pm)

Treasury

4:30pm NETWORKING BREAK (4:30pm - 4:45pm)
4:45pm SUMMIT SHOWDOWN: INTERNATIONAL PITCH COMPETITION (4:45pm - 6:00pm)

Salon L

6:00pm Discovery Happy Hour (Delegates' Lounge) (6:00pm - 7:00pm)

Wednesday, January 31

8:00am DELEGATES' LOUNGE - LEVEL M2 (OPEN 8:00 AM - 2:00 PM) (8:00am - 2:00pm)

Marquis Ballroom

Registration Opens 8:00 AM - 12:00 PM (8:00am - 8:45am)
8:45am CONTINENTAL BREAKFAST (8:00AM - 10:00AM - Delegates' Lounge (M2)) (8:45am - 9:45am)
9:45am Where's the Big Idea? (9:45am - 10:45am)

Salon C

10:45am NETWORKING COFFEE BREAK (10:45am - 11:00am)
11:00am Inspiration/Perspiration (11:00am - 12:00pm)

Salon C

Event Menu

Brand Menu